میلیا

میلیا چیست؟

میلیا چیست؟

برجستگی های سفید، سفت و کوچکی که در بیشتر مواقع بر روی پوست به وجود می آید میلیا گفته می شود این عارضه ممکن است در هر گروه سنی به وجود بیاید.این برجستگی ها بسیار سمج هستند  و ممکن است بین هفته ها و یا ماه ها بر روی پوست باقی بمانند با اینکه ایجاد میلیا برای پوست ضرری ندارد اما به هر حال هر شخصی تمایل دارد پوستی شفاف و صاف داشته باشد . بهتر است که برای از بین بردن این برجستگی ها در ابتدا به متخصص پوست و مو مراجعه کنید تا روش درمانی مناسب برای شما در نظر گرفته شود  و از راه های غلط  که به پوست هم آسیب وارد می کند استفاده نکنید .

آیا میلیا همان جوش است ؟

بسیاری از افراد میلیا را با جوش و یا آکنه به اشتباه می گیرند یکی از روش هایی که می توانید  آن را از دیگرمشکلات پوستی تشخیص دهید این  است که قسمت های مورد نظر را لمس کنید  و حسی که به شما منتقل می شود را درک کنید میلیا نسبتا محکم است  و با فشار دادن آنها تاثیر چندانی بر روی بیمار نمی گذارد  و برخلاف آکنه،  آن ها دور چشم و در قسمت هایی از پوست صورت که غدد چربی ندارند ظاهر می شوند.

میلیا

چرا میلیا به وجود می آید؟

زمانی که  سلول های مرده  پوست، زیر سطح پوست گیر تجمع می کنند  کیست های کوچک و سفتی را به وجود می آورند.این عارضه در بسیاری از نوزادان هم دیده می شود  و هر چقدر که پوست کامل تر می شود این مشکل از بین می رود زیرا در نوزادان لایه برداری انجام نمی شود و سلول های پوستی هم مدام در حال رشد هستند. اما در بزرگسالان می تواند علل مختلفی داشته باشد مانند

  •  منافذ پوست به دلیل ایجاد تاول در آن مناطق، آسیب دیده اند
  • سوختگی ها و جوش های شدید ممکن است تعداد سلول هایی که در زیر سطح پوست گیر می افتند را افزایش دهند.
  • آسیب نور خورشید

بسیاری اوقات میلیا به طور خود به خودی از بین می رود که بهتر است در این مدت از فشار دادن و خراش آنها جلوگیری کنید  از آنجایی که میلیا می تواند زمانی تشکیل شود که روند لایه برداری طبیعی پوست دچار اختلال شده باشد، شما می توانید از لایه بردار ها استفاده نمایید.

با تشکر مدیریت سایت دکتر امیر سلیمانی متخصص پوست و مو

شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه های جوانسازی پوست ، لیزر موهای زائد  و .. . به شبکه های اجتماعی دکتر سلیمانی بپیوندید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

مایلید به گفتگو بپیوندید؟
ما دوست داریم شما هم در این بحث شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *