بیماری بهجت

بیماری بهجت

بیماری بهجت

این بیماری به صورت آفت در داخل دهان و ناحیه تناسلی دیده می شود و حتی می تواند چشم را هم درگیر کند و با مرور زمان منجر به کم شدن بینایی شود . در ابتدا متخصص پوست و مو تمامی نواحی که توسط این بیماری درگیر شده اند را بررسی می کند و در صورت درگیر بودن چشم برای مراحل بعدی درمان وی را به پزشکان مربوطه ارجاع می دهد.

 

علائم بیماری بهجت

  • یکی از اصلی ترین علائم آن ایجاد زخم های آفتی در حفره دهان است. در بیشتر موارد این زخم ها دردناک هستند و  می توانند در تمام مناطق دهان گسترده شوند. نکته ای که در رابطه با این بیماری باید بدانید این است که اگر شما دچار آفت هایی در دهان خود می شوید که منفرد هستند یا فقط یک بار ایجاد شده و دیگر تکرار نمی شوند، نباید زیاد نگران ابتلابه بیماری بهجت باشید.
  • از دیگر نشانه این بیماری آفت در ناحیه تناسلی است که حتی بعد از بهبود پیدا کردن جای آنها بر روی آن منطقه باقی می ماند
  • بهجت می تواند باعث التهاب های ساده پوستی تا زخم های عمیق شود.
  • در این بیماران هرگونه خراشیدگی پوستی یا فروکردن سوزن، باعث ایجاد یک ناحیه قرمزرنگ نسبتا وسیع می شود که مرکز آن همان محل تزریق یا فرورفتن سوزن است
  • مشکلات چشمی از دیگر نشانه هاست که در صورتی که مبتلا به این بیماری شدید و حتی به کوچک ترین مشکل چشمی دچار شدید سریعا به چشم پزشک مراجعه کنید.

این بیماری مسری نمی باشد و ارث و ژنتیک در ابتلا به این بیماری دخیل هستند

بیماری بهجت

تشخیص بیمار بهجت

برای این بیماری شاید نیاز باشد متخصص پوست آزمون پاترژی (Pathergy Test)را از فرد بگیرد که در واقع یک نوع آزمون واکنش پوستی است . بیماری مزمن و ادامه دار و عود کننده است یعنی گاهی ساکت می‌شود و گاهی عود می‌کند ولی می توان آن را با در ارتباط بودن مرتب با پزشک کنترل کرد. متاسفانه برای این بیماری اقدامات پیشگیرانه ای وجود ندارد  و نمی توان برای کم شدن احتمال مبتلا شدن اقدامات خاصی را انجام داد . داروهای مختلفی در درمان بیماران مبتلابه بهجت مورد استفاده قرار می گیرند و در مواردی که بیماری هنوز شدت پیدا نکرده است  از درمان های موضعی و تزریق کورتون استفاده می شود.

با تشکر مدیریت سایت دکتر امیر سلیمانی متخصص پوست و مو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

مایلید به گفتگو بپیوندید؟
ما دوست داریم شما هم در این بحث شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *