رینوفیما چیست

رینوفیما

رینوفیما

رینوفیما یکی از بیماری های پوستی است و در واقع آخرین مرحله از بیماری روزاسه می باشد. این بیماری عمدتا در افرادی که قبلا مبتلا به بیماری روزاسه بودند ظاهر می شود اما ممکن است رینوفیما در مواقعی که بیمار قبلا به بیماری روزاسه مبتلا نبوده است هم ظاهر شود. این نوع بیماری پوستی بینی افراد را درگیر می کند و با تغییرضخامت بافت نرم پوست بینی، شکل ظاهری بینی بیمار را عوض می کند.ایتلا به این بیماری در مردان شایع تر است. پیشانی، چانه، پلک ها و گوش ها از نقاط دیگری هستند که ممکن است بر اثر بیماری ریبوفیما تغییر شکل پیدا کنند. این احتمال را می شود داد که با درمان روزاسه از رینوفیما جلوگیری خواهد شد. پزشک متخصص پوست با دیدن ظاهر فرد مبتلا به رینوفیما می تواند متوجه این بیماری شود اما برای تشخیص دقیق تر آن انجام بیوپسی ضروری است.

رینوفیما چیست

علت وقوع رینوفیما

در سال های قبل پزشکان بر این باور بودند که علت اصلی این بیماری مصرف زیاد الکل است اما بعد به این نتیجه رسیدند که مصرف زیاد الکل نمی تواند از دلایل وقوع رینوفیما باشد. در اصل رینوفیما بیماری نادری شناخته می شود و امروزه پزشکان دلیلی که تاثیر به سزایی در پیدایش رینوفیما دارد بیماری روزاسه است که در مرحله آخر از این بیماری فرد مبتلا به رینوفیما می شود.

روش های درمان رینوفیما

پزشک متخصص پوست  روش های درمانی مختلفی را برای درمان این بیماری در نظر می گیرد که این روش ها بسته به پیشرفتی که بیماری داشته است اعمال می شود. برای مثال اگر بیمار در مرحله پوست شور و زدن جوش های چرکی  قرار داشته باشد استفاده از آنتی بیوتیک ها به او گفته می شود و اگر در مرحله اتساع عروق و یا قرمز شدن پوست باشد از لیزر برای درمان او استفاده می شود همچنین استفاده از جراحی برای سوزاندن چربی های زیر پوست بیمار روش دیگری برای درمان بیمار است. در مواقعی که بیماری پیشرفت زیادی داشته است بیمار می تواند با مصرف برخی داروها موفق به کاهش اندازه ی رینوفیما، کم شدن اندازه غدد چربی و کاهش فعالیت شود اما در نهایت چیزی که بیشتر از هر کاری می تواند این بیماری را درمان کند جراحی کردن و برداشتن بافت اضافه ای است که در آن ناحیه قرار دارد.

روش های مختلفی برای این جراحی به کار برده می شود از جمله: استفاده از لیزر جهت برداشتن و تبخیر کردن بافت اضافه، الکتروسرجری و یا با استفاده از تیغ جراحی است.

با تشکر مدیریت سایت دکتر امیر سلیمانی متخصص پوست و مو

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

مایلید به گفتگو بپیوندید؟
ما دوست داریم شما هم در این بحث شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *